Tocanita munteneasca cu carne de porc

de Pasiune pentru bucatarie in Porc, 12 Noi 2010 | 11209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400-500 g carne de porc
  • 1 morcov
  • 2 ardei
  • 3-4 ciuperci mari
  • 1 ceapa
  • 3 cartofi
  • sare,piper,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita munteneasca cu carne de porc:

Carnea se taie cubulete,se condimenteaza si se rumeneste in 2-3 linguri de ulei.

Morcovul se taie cubulete,ardeii felii,ceapa se toaca marunt,ciupercile se curata,se spala si se taie felii.Se adauga legumele si se tin pe foc mediu 5-7 min pana se inmoaie putin,apoi se acopera cu apa si se lasa pe foc pana sunt aproape fierte legumele.

Se adauga cartofii taiati cubulete si se acopera cu capac.Se fierbe pana se inmoaie cartofii si scade sosul.Se condimenteaza dupa gust.

Se serveste cu patrunjel verde tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita munteneasca cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu garnitura de ciupercute si rosii cherry